34-годишен мъж е починал на място, след като е бил

...
34-годишен мъж е починал на място, след като е бил
Коментари Харесай

Инцидент по време на лов в Родопите! Загина 34-годишен мъж

34-годишен мъж е умрял на място, откакто е бил прострелян по време на лов. Инцидентът е станал в местността Борово, землище на село Орехово, община Чепеларе, потвърдиха от Окръжна прокуратура – Смолян. По случая има притеглен обвинен, който е на 39 години.
Прочетете още
„ По време на лов е получен сигнал за прострелян ловджия, и до момента в който дойде екипа на Спешна помощ на мястото, той е умрял. Извършен е оглед, на място са конфискувани и оръжия, назначена е съдебно-медицинска експертиза, осъществена е аутопсия, която открива кръвозагуба вследствие на прострелна рана в коремната област ", сподели окръжният прокурор Недко Симов, който е наблюдаващ по следствието. Той уточни, че следва да бъдат осъществени и други експертизи, в това число балистична. Разпитани са част от очевидците на станалото, предстоят още разпити, изискани са и всички документи по образуване на лова.

„ Има притеглен обвинен. Тъй като първичните доказателства указваха причинител. В следствие той е разказал за случая. Чакат се обаче резултатите от назначените експертизи за задоволително доказателства за случилото се ", сподели Симов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР