34-годишен британец се ожени за любимата си няколко часа преди

...
34-годишен британец се ожени за любимата си няколко часа преди
Коментари Харесай

Той се ожени за любимата си Анна в болницата. Тя издъхна след 2 часа

34-годишен британец се ожени за обичаната си няколко часа преди гибелта й, написа The Sun. На сърцераздирателната гала в болничната стая участвали няколко родственици. Грег Питърс се срещнал с 28-годишната Анна преди година и половина в уебсайт за запознанства. По време на пандемията двамата живеели дружно и възнамерявали да се оженят. Всичко вървяло отлично, до момента в който преди дни Анна не се качила в колата си, с цел да отиде на работа. Няколко часа по-късно Питърс получил позвъняване от болничното заведение. От там му съобщили, че е претърпяла тежък случай.
„ Тръгнах бързо към болничното заведение. Докато карах, не бях доста обезпокоен, написа Блиц. Познавайки Анна, си мислех, че евентуално е със счупена ръка и всичко ще бъде наред “, споделя мъжът. Когато обаче дошъл, лекарите му споделили, че е получила тежка черепно-мозъчна контузия, несъвместима с живота, и се е наложило да бъде включена към уред за изкуствено дишане. Медиците добавили, че няма никакъв късмет да бъде избавена и напълно скоро ще бъде изключена от апарата. „ Имах два часа с нея. Тя беше доста красива, като че ли не е претърпяла акцидент. Беше спокойна “, прибавя той.
Тогава Питърс решил да се ожени за нея в болничната стая и изискал благословията на майка й. Жената подкрепила желанието на съкрушения от тъга мъж и той поставил пръстена, който в миналото бил на баба му, на пръста на Анна.
Двойката била благословена от викарий, поканен в болничното заведение. Няколко часа по-късно 28-годишната британка умряла.
Питърс признава, че единствената му разтуха е мисълта, че органите на жена му са избавили живота на шестима души, измежду които и дете, в чиито гърди бие нейното сърце. „ Знаехме, че имаме бъдеще дружно. Тя беше дамата за мен. Беше съвършена. Говорихме за брак, тя знаеше, че желае шаферката й да бъде облечена в тюркоаз и искахме да създадем семейство “, споделя още почерненият мъж.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР