"Дестинация Варна" е името на първото издание на изложение за

...
"Дестинация Варна" е името на първото издание на изложение за
Коментари Харесай

Изложение за бизнес и туризъм се провежда във Варна


"Дестинация Варна" е името на първото издание на ревю за бизнес и туризъм, което се организира във Варна от 29 ноември до 1 декември, съобщи кореспондентът на БГНЕС в морската столица.

Представени са най-актуалните оферти от всички браншове в туризма: хотели, заведения за хранене, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, СПА и уелнес услуги, юношески и академични туризъм, еко-туризъм и други В ревюто вземат участие над 50 компании, които оферират артикули и услуги в областта на туризма. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, снабдители на професионално съоръжение за хотели и заведения за хранене, производители и снабдители на хранителни артикули, алкохолни и безалкохолни питиета.В дните на ревюто „ Дестинация Варна ” ще се организират и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от Travel Academy. Обученията ще бъдат безвъзмездни за всички гости. В семинарите ще се разясняват тематиките за ръководството на финансовите запаси в хотелите и заведенията за хранене, ръководството на личния състав, увеличението квалификацията на личния състав.

"Дестинация Варна" е основано за да посрещне търсенията на крайните консуматори, и да сътвори контакти сред бизнес-партньори, с цел да бъде България желана дестинация за всички. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР