"Аз спадам към групата от елитни спортисти и мога да

...
"Аз спадам към групата от елитни спортисти и мога да
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Смятат Кубрат за аутсайдер, но той няма да ни разочарова


"Аз спадам към групата от елитни спортисти и мога да бъда употребен като мотиватор и образец. В всеобщия спорт не се гони някаква невероятна цел, а би трябвало да има сработване на министерствата и той да бъде натрапен като стратегия. Тези неща би трябвало да случат, с цел да може нашите деца да бъдат по-добре и по-здрави". Това съобщи българският боксьор Тервел Пулев, който през днешния ден бе участник в спор на тематика “Спорт, а не принуждение в учебните заведения ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За идния конфликт на Кобрата за Световната купа в тежка категория на IBF с Антъни Джошуа, който ще се организира на 28 октомври на „ Милениум Стейдиъм “ в Кардиф, Тервел съобщи: "Както постоянно Кубрат е доста убеден в себе си. Има мнения, че е новобранец. По-добре да бъде в тази позиция, тъй като по този начин или другояче ще даде всичко от себе си. Не мисля, че ще ни разочарова", безапелационен бе Пулев.

Относно обстановката с блокирането на достъпа за закупуването на билети от страна на българските почитатели, родният ни боксьор разяснява: "Кубрат има отпуснати 10 билета, които са за най-близките му хора, фамилията и другари. Имформацията, която имам е, че всичко останало може да се закупи от интернет уеб страницата. Не знам дали към този момент е допустимо, само че просто това е единствената опция, която е оповестена.

Абсурд е да има офанзива към българските почитатели. Професионалният бокс е шоу, пари и представление. Не може да се разяснява, че някой ще се опита да спре дадени хора да отидат на стадиона, с цел да гледат даден дуел. Това е неверно и считам, че хората просто би трябвало да се ориентират по какъв начин да си закупят билети".

За това по кое време ще се появи още веднъж на кръга бронзовият ни медалист от Олимпиадата в Лондон показа: „ При мен имаше вид да вземам участие на същата галавечер в Кардиф. Кубрат обаче ме помоли да не го върша. Това е доста значим мач и ми сподели, че желае да съм компактно зад него. Предстои ми дуел, който ще бъде на 7-ми октомври в Германия “, приключи Пулев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР