33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ

...
33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ
Коментари Харесай

Бургаското Барби с рекордна 33-а вливка хиалурон, много се харесва

33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ Барби. Притежателката на най-големите джуки в света до дни ще означи новата процедура, с което продължава да бележи от ден на ден прогрес към мечтания кукленски тип.

Бургазлийката, на която предстоят два държавни изпита през лятото, преди да се дипломира като бакалавър от Софийския университет " Св. Климевнт Охридски " по специалността " Немска лингвистика ", продължава стремително и с пластични корекции по тялото си. Наред с новата вливка Андреа Иванова ще си постави втора порция хиалурон и в скулите, с което да ги повдигне и оформи по своя визия.

" Идеята е да придам на лицето характерна форма, която ми харесва. Допада ми дамата с най-големите скули на света, макар че мнозина не я утвърждават. Тя си е поставила имплант с интервенция. Засега при мен остава разновидността с филърите, не съм мислила за намеса като при нея, само че нищо не се знае отсега нататък ", показа пред " България Днес " русокосата хала, която продължава да радва почитателите си в еротичната платформа " Онлифенс " с горещи фрагменти и видеа.

Анастасия Покрещук от Киев се прочу като притежателката на най-големите скули в света. Украинката е похарчила над 2100 $ за уголемяването им.

Въпреки че някои от почитателите в обществените мрежи изпращат отрицателни мнения, украинката споделя, че обожава външния си тип. Анастасия показва, че филърите са повишили самочувствието й, обяснявайки, че преди този момент е била прекомерно срамежлива, с цел да разгласява свои фотоси онлайн.

Тя написа: " След като видях измененията в скулите си, се влюбих в тях. Разбирам, че наподобяват необичайно за другите хора, само че нямам нищо срещу. "

И Анастасия, и Андреа не се стопират дотук. И двете разкриват, че желаят да налеят силикон в гърдите. Особено нашето момиче, което към този момент постави по 600 кубика във всяка гърда - или общо 1200.

" Тази година желанието ми е да увелича двойно силикона и той да бъде по 1200 кубика във всяка гърда. Вече мина повече от година от пластичната интервенция и мога да приказвам с хирурга за това. Ако стигнем до консенсус, скоро ще го направя. Парите не са проблем, значимо е лекарят да позволи ", уточни пред вестника българското Барби.

Докато подрежда календара с козметичните и пластични си процедури, Андреа обмисля сериозна оферта от италианско шоу за международни върхове, предавано в най-гледаното време по Канал 5. Италианските продуценти поемат всички разноски по пътуването и 5-дневния престой на собственичката на устни №1 в света, само че българката към момента не е решила дали ще одобри.

Странно или не, само че Андреа към момента не е получила друго пиперливо предложение - такова за включване в порно промишлеността. Иначе в обществените мрежи предложения за гостувания валят ежедневно от всевъзможни господа от близки и далечни страни и континенти.

" Не съм се замисляла, какво ще върша, в случай че получа такова предложение. Засега платформата " Онлифенс " ми е задоволителен. Но ще забележим ", загадъчно оставя отворена вратата българското Барби.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР