33-годишният Ясен Сираков от Правец, е шофьорът, който доби бърза

...
33-годишният Ясен Сираков от Правец, е шофьорът, който доби бърза
Коментари Харесай

Шофьорът от боя във Велико Търново се извини: Съжалявам! Карах лошо!

33-годишният Ясен Сираков от Правец, е водачът, който доби бърза известност през вчерашния ден, откакто наби възрастен британец, който се осмели да му направи забележка за шофирането. Инцидентът се разигра във Велико Търново, а полицията бързо съумя да намери агресора и да го привика за показания след разпространилото се видео във Фейсбук, снимано от млада жена.

"Това, което се случи, е че аз изпреварих този човек и тук е доста значимо да загатна, че аз съм отговорен по тази причина, че го изпреварих. И тази жена, откакто е написала, че я е било боязън, съм отговорен и по тази причина, че съм уплашил и нея ", признава Сираков пред "24 часа ".

"Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми, слиза и стартира с две ръце да блъска по колата, най-после се изплю. Аз нямах накъде да отида - начело има мотор, а този човек ще влезе при мене с вратата ", продължи описа си мъжът.

"Може би е моя грешката, трябваше просто да го фотографирам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя неточност е, че започнах да го наскърбявам. Питах го дали не е вманиачен. Усетих, че той е англичанин. Оттам на клипа се вижда, че аз се въртя, не знам по какъв начин да отвръщам. А той ме удари няколко пъти. Тук още една неточност си намирам, че не се обадих аз в полицията, да кажа, че този човек ме атакува. Сега, аз съм го изпреварил и съм направил пакост на центъра на града, че съм карал неприятно. Значи като слаб водач отвред! Но този човек ме атакува да ме бие, аз какво трябваше да направя!”, разгласи Сираков.

"Като отвръщане се вижда и на клипа, аз се завъртам, удари ме няколко пъти, но моя неточност е, че не се обадих в полицията. Това беше най-страшната картина. Спира с мотора, аз помислих, че ще ме удари. Това едно. Цяла нощ аз не съм спал, разбрах за какво го прави. Тъй като четох и поста на дамата, откакто тя се е уплашила от моето каране, аз към този момент си преведох и моята неточност в тази ситуация. И аз съм подхванал стъпки, които да доведат до това нещо, сигурно. За да ми се случи това нещо на мен, аз не мога да диря в този момент, че е пристигнал съзнателно да ме атакува. Явно съм го уплашил и него с колата си. В идващия миг обаче той стопира пред мене и стартира с две ръце да блъска, и като се изключи че имаше пяна на устата, той се изплю, като Пришълеца. Очаквах да счупи стъклото и да ме заколи.

Искам да употребявам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна скърбя за всички тези години, дето съм упражнявал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал неприятно, тъй като в действителност ме докара до ей тая обстановка. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от мрачен джип и надали не, аз съм набил възрастен англичанин. И аз в случай че се видя по този начин по малкия екран, ще си кажа "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора! ". Предпочитам в действителност този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, в сравнение с да излиза по този начин - прелестна гротеска. Искам да дам добър образец, за това, че всичко има последици. Аз съм карал неприятно в центъра на града и ми се описа играта. Излизам агресорът в тази ситуация и го разбирам и пристигам тук в районното, с цел да видя какво ще се случи с мен”, добави Сираков.

Пред районното ръководство той се засече със своята жертва. Дори му се извини, освен това пред медиите.

"Съжалявам, човек, само че аз помислих, че идваш да ме убиваш ", обясняваше на британски 33-годишният мъж на британеца. Допълни, че осъзнава, че го е уплашил с рисково шофиране.

"Една жена ни е снимала и клипът е пуснат в обществените мрежи и по малките екрани. Това е една друга история ", не спираше да изяснява Ясен.

Смутеният от камерите и фотоапаратите англичанин, който живее в севлиевското село Идилево, единствено споделяше: "No problem ". Британецът добави, че негови другари му се обадили, откакто го видели по малките екрани. После двамата дружно влязоха в районното, а англичанинът даже предложения съперника си на пътя, да пият кафе след разпитите.

Равносметката е два предупредителни протокола и акт по Указа за битка с дребното безчинство на шофора на джипа. Двамата нямат искания един към различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР