33-годишният италиански модел и актриса Джулия Фокс, която изгражда доста

...
33-годишният италиански модел и актриса Джулия Фокс, която изгражда доста
Коментари Харесай

Само вериги: Джулия Фокс пробва смела визия за корицата на списание СНИМКА

33-годишният италиански модел и актриса Джулия Фокс, която построява много сполучлива кариера в Съединените щати, продължава да промотира книгата си „ Down The Drain “. На страницата си в Instagram тя публикува снимка от корицата на зимния брой на списание Rollacoaster, на която се появи в доста разсъблечен тип.

Джулия е без облекла. Вместо това има доста верижки и колиета с кръстове и висулки. Дори бикините на модела са от тънки верижки. Ръцете й са обгърнати в тънка верижка, а маникюрът на ноктите й изобилства от солидна украса.

В същото време гримът на модела се оказа доста грациозен, без тъмни стрелки или невидими вежди. Тя гледа към камерата, накланяйки глава леко встрани.
   Вижте тази обява в Instagram.   

В списанието, наред с други неща, тя приказва за своите записки. „ Определено е диво пътешестване “, сподели тя, само че „ не толкоз неповторимо “.

„ Чувствам, че толкоз доста хора – изключително дами и девойки – ще могат да се свържат с някакъв аспект от това или са минали през нещо сходно. Предполагам, че просто желая да дам образец и да бъда този, който може да каже: „ Виж, можете да преминете през всичко това и не позволявайте това да ви дефинира. Вие се самоопределяте. Ти можеш да избереш пътя си. " Искам хората да знаят, че не е нужно да давате на хората, които са попречили на пътя ви, въздействие върху съществуването ви. Не желая да позволите на тези хора да ви победят и да ви завладяват. Имам моята лична история, тя е в моите ръце “, се споделя в надписа към фотографията.

В биографията си Джулия искрено разказа своите фешън опити, срещи с авторитетни, само че токсични мъже, призна за корист с субстанции и описа по какъв начин и къде е почнал пътят й към възобновяване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР