33-годишният Георги Л., привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура във

...
33-годишният Георги Л., привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

Наркодилър от Варна се призна за виновен и се размина със затвора

 33-годишният Георги Л., притеглен като обвинен от Окръжната прокуратура във Варна за държане за разпространяване и опит за разпространяване на марихуана, подписа съглашение с прокуратурата, като се призна за виновен  за продължавано закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс. То е било утвърдено от Варненския областен съд, защото не опонира на закона и морала, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Обвиняемият е приел да търпи наказване една година отнемане от независимост, чието осъществяване на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс е отложено  с тригодишен изпитателен период. Наложена му е и пробационна мярка – наложителна регистрация по сегашен адрес за период от шест месеца, като Георги Л. е длъжен да се среща два пъти седмично с пробационен чиновник. 

Предметът и средствата на закононарушението – марихуана, няколко гриндера, две електронни везни и други, се лишават в интерес на страната и ще бъдат унищожени. В тежест на наказания Георги Л. са и направените по делото разходи.

Определението на Варненския областен съд, с което е утвърдено съглашението, е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР