33-годишният черногорски вратар Горан Ленац е бил застрелян в главата

...
33-годишният черногорски вратар Горан Ленац е бил застрелян в главата
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Простреляха вратар в главата!

33-годишният черногорски вратар Горан Ленац е бил убит в главата до момента в който е упражнявал дружно със собствен другар на стадион "Бокел ".

Стражът нямал тим от година, само че поддържал форма на спортното оборудване. Медиите в Черна гора, базирайки се на очевидци, оповестяват, че по време на тренировката към Ленац се е доближил наедрял мъж, който е стрелял в главата на футболиста.

Веднага е извикан лекарски екип, който е откарал потърпевшия в болница, само че макар напъните на лекарите, той е умрял към 23:00 ч. локално време.

След убийството полицията е блокирала града, само че към момента управляващите не са съумели да заловят причинителя. Според локалните органи на реда той е някогашен или сегашен чиновник на футболен клуб "Бокел ". За това те съдят по метода на бягство от мястото на престъплението. Въпреки високата ограда към терена, причинителят е бил осведомен добре с пътя за бягство. Очевидци настояват, че е хвърлил няколко пиратки след убийството, с цел да уплаши възможни очевидци.

Полицията пък ревизира версията, че Ленац е бил наблюдаван пред убийството.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР