33-годишниат канадец Алистър, който се опитва да стартира на 52

...
33-годишниат канадец Алистър, който се опитва да стартира на 52
Коментари Харесай

Канадец, гонещ рекорд на Гинес и датско семейство на маратона в Стара Загора

33-годишниат канадец Алистър, който се пробва да започва на 52 маратона в 52 страни идва в България за първия от " Бягането като метод на живот ", който ще се организира в Стара Загора в неделя. Той се пробва да сложи върха, обличайки се в необикновени костюми във всеки от тях. Бягането в Града на липите е 14-ото му за тази. Първото е било в новогодишни Маратон в Швейцария, а последното в Месини, Гърция. След Стара Загора, където ще тича в класическата отдалеченост от 42, 195 километра, отпътува да се включи в маратона в словашката столица Братислава.
Идеята му да тича облечен в атрактивни костюми от надпревари като маратонското тичане в Лондон, на което хора се обличат странни костюми, пробвайки се да слагат върхове на Гинес. Досега се е дегизиран като Състезавал се е превдварително решен като астронавт, нинджа, играч по американски футбол, готвач, с плавници и с белезници.
На Маратон Стара Загора 2019 идва и датчани,живеещи в Пловдив, които ще се включат бягането фамилно със синовете си на 14 и 16 години.
За бяганията в Стара Загора до момента са подали поръчки за присъединяване 567 души, само че записвания ще се вършат и в неделя, е уверила Красимира Чахова, заместник-кмет на община Стара Загора, оповестяват от общинския пресцентър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР