33-годишната учителка от Айтос Янита загуби живота си при жестока

...
33-годишната учителка от Айтос Янита загуби живота си при жестока
Коментари Харесай

Челната катастрофа в Бургаско: Децата на загиналата Янита още не знаят за смъртта на майка им

33-годишната учителка от Айтос Янита загуби живота си при жестока злополука на пътя Бургас - Средец в събота. В автомобила са били и двете ѝ деца - момиченца на 5 и 8 години. Те са в болница с контузии, само че без заплаха за живота. Мъжът ѝ, вместо рожден ден, провежда заравяне.

" На метри от разклона за Черни връх ги е връхлетял автомобил, като брачната половинка ми е умряла на място. На дребната ми щерка е породена черепно-мозъчна контузия, огромната ми щерка е с комоцио и множествени пострадвания ", показа служителят на реда Иван Дошев - брачен партньор на Анита.

В деня на случая фамилията се подготвяло да чества рождения ден на дребната щерка.

" На идващия ден със сълзи на очи трябваше да провеждам погребението на брачната половинка ми. А по-късно с усмивка и с торта в ръце трябваше да вляза в болничната стая, където да отпразнуваме по този начин дълго чакания ден ", описа мъжът.

Двете девойки към момента не знаят, че майка им към този момент я няма.

" Не знаят за момента, за мен по-важно е здравословното им положение да се закрепи, а по-късно благодарение на психолози ще стартираме да работим. Те не можеха без майка си. Майка им беше водещото колело в нашето семейство ", сподели още Иван Дошев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР