33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол,

...
33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол,
Коментари Харесай

Порнозвезда се разведе с милионер, за да не го убие от секс

33-годишната тайландска порнозвезда Нонг Нат, известна като госпожа Кесарин Чайчалермпол, най-сетне се разведе с американския си 72-годишен милионер.

Сега тя моли евентуалните си кандидат-съпрузи да показват цялостна отчетност за финансовите си приходи през последните пет години, информация за растежа си и телосложението си (плюс няколко снимки), а също и за своята народност и страната, в която те живеят, с цел да не се излъже тя в своя избор. Нонг преди време бе приета за супер звезда на порно промишлеността, само че напусна сектора, с цел да се отдаде напълно на будизма, написа в. " Мирър ", представен от блиц.

След " духовното си филтриране " тя стартира да се среща със 72-годишният милионер от Съединени американски щати Харолд Несланд, а предходната година се омъжи за него. Изкарвайки единствено една година, Нонг изиска бракоразвод.

" Страхувам се, че по време на интензивния секс с мен той може да получи сърдечен припадък, по тази причина подадох документи за бракоразвод ", споделя Нонг.

Процесът по развода се закучи, тъй като Нонг се опита " да издърпа одеялото към себе си ". При това момичето непрекъснато твърдеше, че парите не я интересуват.

" Никога не съм имала потребност от парите на Харолд, аз не съм златотърсачка. Не съм обезверена. Той плащаше за всичко, само че аз знаех какъв брой доста проблеми има той в Съединени американски щати, даже веднъж се съгласих с понижаване на заплатата му... ", споделя още Нонг.

" Чувствах се като дете до него, което се грижи за своята бавачка. Неговият темп на живот не е за мен. Искам в този момент да си намеря различен и интензивно одобрявам оферти ", признава Нонг.

Сега тя моли новите евентуални съпрузи да показват цялостен доклад за финансовото си положение през последните пет години, информация за своето телосложение, а също националността си и страната, в която живеят. По този метод звездата се надява, че идващият ѝ брак ще е по-успешен

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/lyubopitno/okonchatelno-pornozvezda-se-razvede-s-vzrasten-milioner-za-da-ne-go-ubie-s-izpepelyavashch-seks-snimkivideo-18_news584652.html
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР