33-годишната Северина Коралска и съпругът й Ивайло Минчев, които загинаха

...
33-годишната Северина Коралска и съпругът й Ивайло Минчев, които загинаха
Коментари Харесай

Трагедията в семейството на бременната красавица Северина, убита заедно с мъжа й на "Тракия", се оказа по-голяма от очакваното

33-годишната Северина Коралска и брачният партньор й Ивайло Минчев, които починаха в жестока злополука с ТИР на автомагистрала " Тракия ", ще бъдат заровени в сряда в Бургас. Двете траурни церемонни ще се извършат дружно, както са поискали околните им.

Северина е била бременна в осми месец, а фамилията чакало първата си рожба в края месец юни. В злощастния ден бъдещите родители пътували към София, където Северина имала записан час за обзор при гинеколог, написа " Монитор ".

Младата жена и брачният партньор и починаха на място, откакто тежкотоварен камион скъса мантинелата, навлезе в насрещното придвижване и смаза колата им. " Бяха доста щастливи, с неспокойствие чакаха първото си дете. Имаха огромни проекти за бъдещето си. Всички сме покрусени от тази огромна покруса ", описаха съседи на Северина, която е родом от Карнобат.

В дома на баба й се бяха събрали близки и другари на фамилията, които не можеха да спрат сълзите си. " Чакаме да ги докарат през днешния ден, бащата на Северина отиде да прибере телата. Той не е на себе си, изгуби единственото си дете. Преди два дни правихме 18-години от гибелта на жена му, а в този момент и детето му отиде при нея ", ридаеха почернените близки.

Северина била 15-годишна, когато майка й умряла. Отгледал я татко й, който е общински чиновник на щат в претрупаната станция за битови боклуци, само че пособия и бабата. Възрастната жена е на успокоителни и не желае да повярва, че обичаната й внучка е починала.

Северина приключила фармация и дълги години работела в Бургас като аптекар. Наскоро сменила работата си и станала медицински представител към огромна фармацевтична компания. Съпругът й Ивайло пък работел за частна компания. От няколко години двамата живеели в Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР