33-годишната Лейди Гага разказа откровено за това, че е станала

...
33-годишната Лейди Гага разказа откровено за това, че е станала
Коментари Харесай

Лейди Гага разплака Опра Уинфри с признание: Изнасилваха ме многократно

33-годишната Лейди Гага описа искрено за това, че е станала жертва на принудител. В продължение на няколко години певицата страдала от посттравматично разстройство.

Лейди Гага стана първият посетител на Опра Уинфри за 2020 година. Поп звездата се появи пред 15 000 фенове с розова коса, с очила и черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира почитателите.



Певицата призна, че е била изнасилена от мъж на 19 години. Тя показа, че го познавала от детството си и той е бил доста по-възрастен от нея.
„ Бях изнасилвана неведнъж на 19-годишна възраст. Поради това развих посттравматично стресово разстройство. За страдание, заболяването не се поддава на лекуване “, изясни Лейди Гага.
 Лейди Гага Опра Уинфри Gulliver/Getty Images-->
Стефани Джоан Анджелина Джерманота (истинско име на американската актриса и певица) заяви, че е работила доста. Но това не е могло да я избави от страданията. „ Станах звезда доста рано, гастролирах и се изявявах. И в никакъв случай не съм имала визия какво е принуждение. Но по-късно, което ми се случи, постоянно изпитвах мощна болежка. Такава, като по време на похищението “ , споделя певицата.

И до в този момент тя към момента страда от извънредно главоболие. Според Носителката на " Оскар " за най-хубава ария във кино лентата " Роди се звезда " сподели, психическото положение на човек, сходно на физическото, е доста значимо и такива проблеми не могат да бъдат пренебрегнати.
 Лейди Гага Опра Уинфри Gulliver/Getty Images
С признанието си Лейди Гага даже разплака Опра Уинфри. След предаването тя влезнала в съблекалнята при своята гостенка с думите: „ Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи “. След което Опра прегърнала певицата.

Лейди Гага приказва и за връзката си с Брадли Купър по време на фотосите на „ Роди се звезда, оповестява Индипендънт. „ Свършихме отлична работа, с цел да измамим всички “, акцентира певицата. " Създадохме тази заблуда и хората ни повярваха. "
 Лейди Гага Опра Уинфри Gulliver/Getty Images
По-рано Лейди Гага твърдеше, че е " опустошена " от абсурда, който избухна след раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Наскоро скандалната певица беше хваната да се забавлява на сватбата на другар. Тя даже танцува на масата. В новогодишната нощ за посрещането на 2020 година пък певицата буйно целуна мъж на обществено място.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР