33–годишната Габриела Славова, която беше обвинена в убийството на 44-годишния

...
33–годишната Габриела Славова, която беше обвинена в убийството на 44-годишния
Коментари Харесай

Бивш кандидат-депутат и бивш дипломат - обвинените в удушаването на Пейо Пеев

33–годишната Габриела Славова, която беше упрекната в убийството на 44-годишния си брачен партньор Пейо Пеев и по-късно пусната под домакински арест, е имала политическо минало. Тя е работила в Община Бургас - шеф на отдел „ Превенции и юношески политики “.

Младата жена е била включена и в кандидат-депутатската листа на „ Продължаваме промяната " за изборите през 2021 година и участва в листата на „ Предприемчивите лица на смяната в Бургас “.

По първични данни Пейо Пеев и Габриела, които били в бракоразвод, са имали недоразумение за попечителството над двете им деца. Това е била и повода за жестокото закононарушение. Скандалите сред двамата, довели до убийството, били точно по тази причина кой е татко на бебето.

Освен 44-годишния Пейо за бащинството претендирал и някогашен народен представител.

По информация става въпрос за депутата от 47-ото Народно събрание - Велико Минков. По негови думи той се бори от месеци да си върне детето, а Габриела се оженила за Пеев, до момента в който била бременна с детето на Минков.

През 2021 година тогава депутат от русенската листа на „ Промяната “ се отхвърля и напуща Народното събрание.

Минков подава заявление ден преди оповестяването на проектосъстава на съдружния кабинет с уточнението, че претекстовете му са персонални и остава правилен на целите, които е отстоявал в предизборната акция.

Майката на Габриела също е социална персона. 54-годишната Красимира Трифонова е била посланик с над 30 години стаж и някогашен консул на България в Тайланд. Засега единствено тя остава в в ареста по обвиняване в ликвидиране на шурей си, реши Софийски градски съд.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР