33-годишната Евгения, която беше убита по зверски начин от мъжа

...
33-годишната Евгения, която беше убита по зверски начин от мъжа
Коментари Харесай

Убийството на Евгения: Не се е ударила в шкаф, а е била удушена

33-годишната Евгения, която беше убита по свиреп метод от мъжа си и открита в куфар, е била удушена. Това потвърди поисканата от подсъдимия за убийството и неин брачен партньор Орлин Владимиров.

Той и отбраната му не престават да се пробват да потвърдят, че убийството е непредумишлено. Орлин Владимиров и татко му Пламен към този момент са наказани на първа инстанция на пожизнен затвор.

Двамата обаче апелират и по тази причина делото се гледа от Апелативния съд в София. Днес магистратите позволиха настояването на Орлин да му бъде направена съдебнопсихиатрична експертиза.

Повторно поисканата съдебномедицинска експертиза трябваше да потвърди версията на Орлин - че по време на скандал сред двамата Евгения е паднала и си е блъснала главата в долап.

В правосъдната зала обаче движимостите лица единомислещо отхвърлиха тя да е имала рана на главата. Според тях дамата е удушена механично, а по-късно към главата и е омотано 4 пласта фолио.

По лицето на Евгения са разпознати и рани. Тя се е съпротивлявала и се е мъчела, установяваха още те.

Преди съвещанието още веднъж се събраха родителите, брата на Евгения, както и всички близки, които я поддържат и се събират всякога - тяхното предпочитание остава едно и също двамата да получат пожизнен затвор без право на обжалване.

" Този път се надявам да не бъда отсрочено делото. Ако през днешния ден завърши, уповавам се на доживотна присъда без право на подмяна за двамата убийци, за сина и за бащата помощник ", съобщи Капка Чорбанова, майка на Евгения.

" Много се проточи това дело и въпреки всичко да получат действителното наказване, което заслужават, не може човек получил доживотна присъда на първа инстанция да се разхожда като всички нас по улиците. Това е насмешка с паметта на Евгения ", добави Любомира Дикова.

Делото обаче още веднъж беше отсрочено - за 12 ноември. Орлин приказва дълго пред съда, описа в какъв брой положителни връзки били двамата преди гибелта ѝ. Ходели по почивки и острови, както и на сватби на другари.

Евгения му написала картичка в която пишело, че е Superhero daddy или баща супергерой. Във съдбовния ден обаче го обидила, като му споделила, че детето може и да не е негово.

Орлин изиска още веднъж да се направи оглед на жилището им, с цел да се види шкафът за тв приемник, в който се била блъснала.

Съдът отхвърли това искане, само че позволи настояването на Орлин - да му бъде направена съдебнопсихиатрична експертиза. Тя би трябвало да обясни дали по време на убийството той е разбирал постъпките си.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР