33-годишен мъж има нужда от средства за лечение на рак.

...
33-годишен мъж има нужда от средства за лечение на рак.
Коментари Харесай

33-годишен мъж се нуждае от средства за лечение на рак

33-годишен мъж има потребност от средства за лекуване на рак. Необходимата сума е 22 000 евро.

Ето какво написа годеницата на Любоздрав Мария Андонова:

„ В помощ на един млад баща – Любоздрав!

Здравейте, обръщам се към вас със вик за помощ.

Годеникът ми Любоздрав, който е на 33 години, получи диагноза на 04.12.2017г. за рак на ректума с голям брой разсейки в черния дроб. Той е доста работлив, интелигентен и кадърен, не пуши и не пие. Работи от дете, с цел да оказва помощ на самотната си майка да ги отгледа с брат му. В момента е телекомуникационен инженер.

Започнахме ходения по лечебни заведения с вяра, че диагнозата ще се опровергае, само че за жал тя се удостовери. В този миг аз бях бременна в 9-ия месец. Новината ни съкруши и двамата. Слава на Бог, 25 дни по-късно аз родих живо и крепко момченце.

Тъй като ракът е в напреднал етап, като единствена опция лекарите му предложиха 6 курса на химиотерапия. От начало той ги понесе относително добре, само че в края изцяло се изтощи и отслабна с 12 кг. Изследванията след химиотерапията демонстрираха, че туморът е понижен напълно малко. След това последва курс от лъчетерапия дружно с химиотерапевтици с банкет през устата. Тази терапия му го изтощи още повече – отслабна с още 13 кг. Не можеше да спи, имаше непрекъснати болки и конвулсии в региона на ректума.

След тези изтощителни лечения, при които имунната система спада доста, ние взехме решение да се обърнем към различната медицина. Направихме консултация в Германия в клиниката Д-р Херцог-(Fachklinik Dr. Herzog). Те оферират лекуване с хипертермия за да се понижи туморът в ректума и разсейките в черния дроб, с цел да може да се подложи на интервенция. Fachklinik Dr. Herzog е частна болница и сумата, която желаят за 1-месечен курс на лекуване, е непостижима за нас.

Много желая и се апелирам на Бог, Любоздрав да оздравее и детето ни да си има жив и здрав татко, да му каже " тати ", да го види по какъв начин пораства, да го научи да кара колело, да ни бъде упора.

Моля ви, положителни и благородни хора, помогнете ни да съберем тези средства. Аз, Любоздрав и синът ни, който е към този момент на 6 месеца и половина, имаме потребност от помощта ви.

Срок за събиране на средствата до 20.08.2018 година
--------------------------------------------------------------------------------------

Oтворена e дарителската сметка:
IBAN:BG05UNCR70001523331339, BIC: UNCRBGSF
Любоздрав - Стамил Недев Недев
гр. София
банка: Уникредит булбанк

Открит е акаунт за дарения и във paypal системата:

*Menu - send&request - tab SEND
*Използва се имейл адресът на Любоздрав – [email protected]

Метод за дарения през www.epay.bg или тяхната апликация за смарт телефон:
Получател: [email protected]

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР