33-годишен мъж е нанесъл средна телесна повреда на 11-годишно дете,

...
33-годишен мъж е нанесъл средна телесна повреда на 11-годишно дете,
Коментари Харесай

Спешен брифинг: 33-годишен мъж наби дете, то почина след дни в болница във Варна

33-годишен мъж е нанесъл междинна телесна щета на 11-годишно дете, което умряло по-късно в болница във Варна. Това стана ясно от незабавен брифинг през днешния ден пред Съдебната палата в морския град, даден от административния началник на районната прокуратура Невена Илиева и старши контрольор Христо Христов от полицията в Девня, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Инцидентът станал на 24 октомври денем в центъра на село Червенци. Тогава се спречкали две деца. Едното е на 8 години, а другото на 11. Малко по-късно бащата на дребното дете разкрил огромното и му нанесал побой. Причината е, че неговото детенце имало болести.

Същият ден, обясниха от прокуратурата, е постъпил сигнал на телефон 112 за случай в селото. Голямото - 11-годишно дете, което е потърпевшо от побоя, е откарано в болница във Варна със счупена китка. Не са установени други контузии.

Бащата хулиган, е арестуван. Образувано е досъдебно произвеждане. По-късно бил освободен с парична гаранция. Проведени са разпити.

На 27 октомври, обаче 11-годишното дете умряло в болничното заведение. Не е открита причинно-следствена връзка сред контузията на ръката и гибелта, обясниха от районната прокуратура. Установено е, че то има други болести - в резултат на което има понижен имунитет и увеличени лимфи. Чака се хистологичната експертиза. Тя ще отнеме няколко дни, стана ясно още от незабавния брифинг на районната прокуратура във Варна.  

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Варненската районна прокуратура
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР