32-ма души са ранени при бомбения взрив, който вчера уби

...
32-ма души са ранени при бомбения взрив, който вчера уби
Коментари Харесай

Бомба уби руския блогър Татарски и рани 32 души. Пригожин е свързан с кафенето, където избухна бомбата

32-ма души са ранени при бомбения гърмеж, който през вчерашния ден умъртви видния руски боен блогър Владлен Татарски в съветския град Санкт Петербург, е повишен от 25 на 32, заяви съветската организация РИА Новости, съобщи Ройтерс. РИА съобщи, че положението на десет от потърпевшите е съществено. Междувременно основателят на частната военна компания  " Вагнер " Евгений Пригожин удостовери, че е обвързван с кафенето, където почина блогърът, оповестява ТАСС.

Владлен Татарски беше погубен в заведение в центъра на втория по величина съветски град. Както наподобява, това е второ ликвидиране на съветска земя на фигура, тясно свързвана с войната в Украйна, отбелязва Ройтерс. Засега не е ясно кой стои зад детонацията. Руският Следствен комитет е почнал следствие.

Междувременно основателят на частната военна компания  " Вагнер " Евгений Пригожин удостовери, че е обвързван с кафенето, където почина блогърът. " В момента не знам детайлности за случая, единствено ме осведомиха, че за жалост Владлен Татарски е умрял. Не знам за останалите детайлности. Наистина, предадох кафенето на патриотичното придвижване Кибер ​​ " Front Z ", и там са провеждали разнообразни семинари. Най-вероятно тази покруса се е случила на семинара ", сподели Пригожин, чиито думи са представени в Telegram канала на пресслужбата му.

Пригожин означи, че в този случай прилича на убийството на журналистката Дария Дугина. " Но не бих винил режима в Киев за тези дейности. Мисля, че работи формация от радикали, която надали е обвързвана с държавното управление. Бих го нарекъл по този начин ", заключи той.

Инфо: Българска телеграфна агенция, ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР