32-годишният французин Жереми Шарди поднесе голямата сензация на Мастърса в

...
32-годишният французин Жереми Шарди поднесе голямата сензация на Мастърса в
Коментари Харесай

Шарди елиминира четвъртия в света Медведев у дома

32-годишният французин Жереми Шарди сервира огромната сензация на Мастърса в Париж, отстранявайки поставения под №4 Данийл Медведев в три сета в дуел от втори кръг. Представителят на домакините се наложи над руснака с 4-6, 6-2, 6-4 за 2 часа и 6 минути.

Французинът направи три пробива от пет благоприятни условия и единствено един път се пропука на личния си сервис. Той поведе с 2-1 в мачовете с Медведев. В идващия кръг Шарди ще спори с Кристиан Гарин или Джон Иснър.

Медведев за първи път след Уимбълдън не съумя да стигне до край на шампионат, в който взе участие. Той записа победи на Мастърсите в Шанхай и Синсинати и шампионата в Санкт Петербург и загуби във финалните срещи на Ю Ес Оупън, Монреал и Вашингтон. Руснакът също по този начин пропусна опцията да стане първият състезател, който печели 60 мача през сезон 2019. Сега той има 59 победи, а с цел да стане трета ракета в света, трябваше да стигне до финала на Мастърса в Париж. Шарди пък прекъсна серия от 10 загуби против играчи от Топ 10. За последно той бе правил това през март предходната година, когато в профил първата ни ракета Григор Димитров в Маями. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР