32-годишната софиянка Маринела П. е получила тежки стомашни проблеми след

...
32-годишната софиянка Маринела П. е получила тежки стомашни проблеми след
Коментари Харесай

Столичанка проплака: Натровиха ни с храна в ресторант Бурата, 4 души ни сви жестоко корема

32-годишната софиянка Маринела П. е получила тежки стомашни проблеми след посещаване в обект на все по-популярната верига столични заведения за хранене " Бурата ", които се популяризират като " италиански ". (Всъщност, те няма по какъв начин да са италиански, тъй като в тези заведения не работят италианци, а просто се извършват италиански предписания, само че в мощно побългарен вариант).

Дружеска вечеря на Маринела и още 9 нейни другари предходната събота приключва със съществени проблеми за 4-има от тях. Слава богу, никой не е приет в болница (то пък и това остава!), само че пък след вечерята и Маринела, и част от приятелите й са със мощни болки в корема, гади им се и имат разстройство. Оплакванията при всички са сходни - повече от явно е, че казуса е в сервираната от заведението храна. Компанията прецизира, че е хапнала в обекта на " Бурата " в мол " Парадайз " в София. 



Храната в " италианския " ресторант наподобява прясна и вкусна, само че в действителност се сервират надълбоко замразени полуфабрикати

Ето и достоверния роман на Маринела П. пред кореспондент на Lupa.bg:

В събота вечер взехме решение с няколко другари да посетим ресторант „ Бурата ”, презентиран като ресторант с вкусна италианска кухня. Седвахме в заведението в мол " Парадайз ", което е доста известно. Никога не бях ходила там, само че слушах единствено хубави работи. Уви, това въобще не е тъкмо по този начин. След известно изчакване на опашка, ни настаниха. Мястото е с порядъчен интериор и побира огромни компании.

Очаквахме да си прекараме една хубава вечер, каквато и беше, само че не с помощта на сервираните ни претоплени полуфабрикати. Храната някак беше докарана на усет, само че несъмнено не и на качество. Защото единствено към час след вечерята, четири индивида от нашата компания се оказахме със стомашни проблеми. Нямам визия кое тъкмо не е било наред в храната, само че евентуално някоя от сервираните храни е била много остаряла или недобре обработена, тъй като 4-ма души получихме гадене и мощни болки в стомаха.

Освен позабравена и пообъркана поръчка от страна на келнера, се наслушахме и на „ пеещите сервитьори ” - в един миг в ресторанта светлината притъмня, музиката стана гръмка и на спонтанна сцена излезе персонала…. Следва 10-минутно безмълвие и споглеждане от страна на клиентите с въпросителни лица – по кое време ли ще свърши това???

В умозаключение бих добавила, че това е място, което освен не бих предложила, само че и бих посъветвала всеки, който познавам, да не посещава!



Внимавайте с мидите!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР