32-годишната Кристина не е знаела, че докато я притеснява Калоян,

...
32-годишната Кристина не е знаела, че докато я притеснява Калоян,
Коментари Харесай

Калоян към Кристина: Това ще ти е последният 8 март

32-годишната Кристина не е знаела, че до момента в който я тормози Калоян, той живеел без брак с друга жена. Нямала концепция и че той разполага с револвер, въпреки и непознат.
На 20 март тя взема решение да постави завършек на техните връзки. Чува се с Калоян по телефона и му декларира, че завършват. Мисли няколко дни преди да го направи, само че се стимулира след последния огромен скандал посред им, който става на 8 март.
Причината е, че е излязла с приятелки да чества без неговото позволение. Бил толкоз сърдит, че я заплашил: “Това ще е последният ти 8 март! ”. Държал да знае всяко нещо, което тя прави, както и всяко място, на което върви.
“Казах му, че се разделяме! Още на идващия ден ще отпътува и ще се скрия ", изяснява тя пред психолога, който се среща с нея във Фондация “Асоциация Анимус ”, предава " 24 часа ".
Специалистът си спомня, че Кристина била въодушевена от обстоятелството, че най-сетне се разделя с Калоян.
" Съветвана е да се обърне към полицията, като оттова са и предложили да бъде настанена в спешен център, имала е и “план за сигурност " с ясни стъпки всеки ден, с цел да не се движи сама - описват от НПО-то.
" Тя е умна и преценя сама. Нейният проект е бил друг. Възнамерявала е да се скрие доста по-рано от датата на нейното изгубване, само че по някакви аргументи не е съумяла да го направи. За страдание, в деня, избран за изгубването ѝ, 3 април, в действителност е била сама в колата. Трябвало е да се движи с някого, само че тъкмо в този ден не е била с човек, който да я пази ”, изясняват още от неправителствената организация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР