32-годишната жена работи като разследващ полицай в РУ Карлово. Убитият

...
32-годишната жена работи като разследващ полицай в РУ Карлово. Убитият
Коментари Харесай

Това Е 45-Годишният Полицай Добромир, Когото Заклаха В Пловдив. Оставя Сираче

32-годишната жена работи като проверяващ служител на реда в районно управление (на МВР) Карлово. Убитият и Алексова са имали връзка, макар че тя е живеела с Ангел. Желязков и Люба са били в жилището си. Лазаров е позвънил на вратата им. Известно време комшиите от входа са чували по какъв начин тримата са карат, след това разпрата се пренесла на открито, на улицата.

По непотвърдена информация служителят на реда е блъснал с пестник в лицето Желязков. Той пък от своя страна извадил нож и почнал да го ръга неведнъж в тялото. 45-годишният мъж е умрял от пробождания в сърцето, написа " Пловдив 24 ". Съседите са чули и абсурда извън, и лютата свада. Инцидентът става към 23:30 часа. Лазаров издъхва от раните си в пловдивската Университетска болница. Опитни медици са останали втрещени от многочислените удари, които са били нанесени на служителя на реда. Било е кланица, разкриха проверяващи.

В момента Ангел Желязков и Люба Алексова са в ареста. Убитият служител на реда оставя момиченце сираче в 5 клас. Той е бил разведен и е живеел на фамилни начала с друга жена. Любовта сред Лазаров и полицайката пламнала преди повече от година, когато тя била назначена в районно управление (на МВР) Карлово като проверяващ служител на реда. Случаят се проверява от Военно-окръжна прокуратура, защото Ангел Желязков е боен в 68 парашутна бригада в Пловдив.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР