32-годишната фотографка и мениджър на социални медии Ема Шортел и

...
32-годишната фотографка и мениджър на социални медии Ема Шортел и
Коментари Харесай

Никога няма да се върнем: двойка живее на отдалечен остров от четири години ВИДЕО

32-годишната фотографка и управител на обществени медии Ема Шортел и нейният брачен партньор Фрейзър замениха живота в оживения Единбург с отдалечения шотландски остров Скай. Жената описа по какъв начин това промени живота им в изявление за Newsweek.

Според Ема огромно преимущество от живота на острова е чувството за успокоение, както и невероятната природа в близост и чистия селски въздух. Тя може да се разхожда по хълма с кучетата си когато и да е и да се любува на хубостта на планината Куилин, без да види друга душа.

Шортел, която работи като бариста в локално кафене два пъти седмично, постоянно споделя детайлности от всекидневието си на острова в TikTok.

Във видеото можете да я видите да храни кокошки, да кара кола в планината, да демонстрира скитащи крави и овце по пътя, да се любува на замайващ изгрев с розово и лилаво небе, както и да се любува на уютния интериор на кафенето и пламъците в камината.
 Преместване на далечен остров, обществен опит, Шотландия, пътешестване, почивка, туризъм, фотография Ема и брачният партньор й обичат провинцията Снимка: Tiktok//Earth.to.ema  Преместване на далечен остров, обществен опит, Шотландия, пътешестване, почивка, туризъм, фотография
" За нас това е същинският живот. Можем да се съсредоточим върху това, което ни носи наслада, без да ни разсейва. Хората си мислят, че сме откъснати от цивилизования свят и даже не можем да поръчаме доставка, само че пощальонът идва при нас съвсем всеки ден ", споделя Ема.
 Преместване на далечен остров, обществен опит, Шотландия, пътешестване, почивка, туризъм, фотография Ема Шортел се любува на локалната природа Снимка: Tiktok//Earth.to.ema
Двойката, която се реалокира да живее на острова през 2020 година, възнамерява да построи личен дом там в бъдеще и в последна сметка да получи повече финансова независимост да прави единствено това, което им носи наслаждение и благополучие.

" Обичаме да се разсънваме до планината и морето и да се любуваме на спокойствието. Никога няма да се върнем в града ", споделят те.
 Преместване на далечен остров, обществен опит, Шотландия, пътешестване, почивка, туризъм, фотография Кучето Ейми се разхожда в планината Снимка: Tiktok//Earth.to.ema
Между другото, Скай е най-големият и най-северният остров на западния бряг на Шотландия. Известен с обширния си планински пейзаж. Тук са снимани редица известни филми, по-специално " Макбет " (2015) с холивудския артист Майкъл Фасбендър и " Прометей " (2012) на Ридли Скот, в който играят Гай Пиърс, Чарлийз Терон и Идрис Елба.
What I mean when I say I live in the Scottish Highlands????????????????????????????????????????????????

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР