32-годишната Анна Анисимова. Състояние: 2 милиарда долара Анна Анисимова е

...
32-годишната Анна Анисимова. Състояние: 2 милиарда долара Анна Анисимова е
Коментари Харесай

Вижте 7 от най-богатите жени в света, които съдбата беляза с изумителна красота

32-годишната Анна Анисимова. Състояние: 2 милиарда $



Анна Анисимова е щерка на съветския милиардер Василий Анисимов, който в края на 90-те направи голямо положение в търговията с метали. Когато Анна била дребна, тя била изпратена да живее и учи в Съединени американски щати, откакто сестра й беше взета за пленник и убита от бандити, които се опитвали да уредят сметките си с нейния татко. Американските медии постоянно я назовават ​​руската Парис Хилтън поради блестящия метод на живот.

След лицей, момичето става модел, а по-късно се занимава с бизнес, само че без необикновен триумф. По-късно Анисимова се преквалифицира в актриси и се омъжва за продуцента Питър Шефер и в този момент играе в киното.

31-годишната Шарлота Казираги. Състояние: 5.7 милиарда $



Шарлот Казираги е внучка на холивудската актриса и принцеса на Монако Грейс Кели и е племенница на принца на Монако Албер II-ри, тя е осма претендентка за престола на Монако. Момичето сполучливо работи като публицист, увлича се по конните спортове и интензивно се занимава с щедрост. Поради ефектния си си външен тип, Шарлот получи всекидневен статут на най-сексапилната кралска персона в света. През последните години, западните медии непрестанно пишат за принцесата и че е допустимо да се среща с холивудския артист Брад Пит.

36-годишната Иванка Тръмп. Статус: 3 милиарда $



Иванка Тръмп е дъщерята на американския президент Доналд Тръмп и първата му брачна половинка - чешкия супермодел Ивана. От детска възраст Иванка е подготвяна за независим живот, тя на практика била лишена от парите на татко си. В резултат на това Иванка приключва с отличие бизнес учебно заведение и за известно време има кариера на модел, само че по-късно основава лична марка облекла и обувки. През 2009 година Иванка се омъжи за предприемача Джаред Кушнер, който в този момент е старши консултант на татко й.

33-годишната Тамара Екълстоун. Състояние: 3,6 милиарда $



Тамара Екълстоун е дъщерята на английския предприемач Бърни Екълстоун, притежател на " Формула 1 ". Тамара се омъжва два пъти. Първият й брак бе несполучлив. След 11 години брак, брачният партньор й, Джонатан Кетърман, внезапно стартира да я изнудва. На върха на този скандал, Тамара беше снимана на корицата на майския брой на списание Playboy, отхвърляйки всички опити за изнудване и в това време показвайки по какъв начин наподобява тяло за милиард $. Скоро Тамара се омъжи още веднъж за брокера Джей Рутланд и двамата имат щерка. Сега дамата се снима в телевизионно шоу за личния си живот и разяснява излъчването на Световните серии на Red Bull Air Race.

21-годишната Александра Андерсен. Състояние: 1,2 милиарда $



Норвежкото семейство на Александра Андерсън е направило своето благосъстояние в тютюневия бизнес. Компанията, учредена от прапрадядото на хубавицата през 1849 година, се трансформира в водещ производител на цигари в Норвегия. През 2005 година фамилията продаде компанията по етични аргументи - за Щатски долар 500 милиона. Тези пари те вложиха във фондове. През 2007 година бащата на Александра трансферира повече от 80% от акциите на компанията си Ферд Холдинг на името на щерка му.

33-годишната Ариана Рокфелер. Състояние: 2,2 милиарда



Ариана Рокфелер е щерка на Дейвид Рокфелер - младши и внучка на неотдавна умрелия банкер Дейвид Рокфелер. Жената е известна като световна лъвица и прелестен ездач, също така не не помни за благотворителността. Своя частен живот Ариана деликатно крие и се появява сама на всички червени килими. Очевидно сърцето й към момента е свободно.

25-годишната Анна Абрамович. Състояние: 3,4 милиарда



Анна Абрамович е най-голямата щерка на прочут предприемач и милиардер Роман Абрамович. Въпреки позицията си, момичето води непретенциозен метод на живот, купува облеклата си от елементарни магазини, обича изкуството. Медиите назовават ​​момичето въстаник. Причината за това е историята с юрист Николай Лазарев. На 18-годишна възраст момичето декларира, че е сгодена с Лазарев като те имат 11 години разлика. Любящият татко закупи на по-голямата щерка апартамент с аспект към Хайд Парк в сърцето на Лондон, където двойката скоро се реалокира. Но след година и половина момичето приключи уговорката и сподели на пресата, че е прекомерно млада, с цел да се ожени.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР