32-годишната актриса Скарлет Йохансон и съпругът й журналист Роман Дориак

...
32-годишната актриса Скарлет Йохансон и съпругът й журналист Роман Дориак
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон и Роман Дориак финализираха развода си


32-годишната актриса Скарлет Йохансон и брачният партньор й публицист Роман Дориак най-накрая завършиха с развода си и съумяха да реализират консесус във връзка с попечителството над щерка си Роуз.

Според страница 6 на "Ню Йорк Поуст" някогашната двойка през вчерашния ден е подписала окончателното съглашение в съда в Манхатън, в което се съдържат детайлностите и изискванията, свързани с раздялата им. По-късно самите Скарлет и Роман разгласиха общо изказване, в което издадоха, че остават близки другари и ще продължат да отглеждат щерка си в изпълнена с обич среда, както до момента.

Какви обаче са останалите клаузи - това най-вероятно ще си остане неразкрита загадка.

БГНЕС напомня, че още от лятото на предходната година, хубавицата и брачният партньор й към този момент не съжителстваха дружно макар късия си брак и 3-годишното си дете. По-рано през март пък медиите разгласиха, че Йохансон публично е подписала документи за бракоразвод и стартира битката за настойничество на момиченцето им Роуз.

Съпрузите се венчаха през 2014 година в частно имение в американския щат Монтана, където техните посетители имаха опция да се насладят на езда на коне, скално катерене и родео зрелище. Проблемите в връзките сред съпрузите се появиха още през 2016 година, като Йохансон удостовери, че от лятото са разграничени. През това време двамата с Дориак са бяха съгласили на взаимно настойничество върху щерка им. По-късно обаче Дориак бе декларирал, че упорства за цялостно настойничество върху Роуз, с цел да може да я води във Франция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР