32-годишната Аби от Корнуол, Англия винаги е искала да спасява

...
32-годишната Аби от Корнуол, Англия винаги е искала да спасява
Коментари Харесай

Аби свали близо 40 кг., за да стане като татко си и да спасява животи СНИМКИ

32-годишната Аби от Корнуол, Англия постоянно е желала да избавя човешки животи. Най-голямата спънка пред фантазията й обаче били непотребните килограми.

Като дребна Аби мислела, че баща й е воин, тъй като се борел с огъня и спасявал хора. Именно с това желала да се занимава и тя. Но тогава била доста дребна. А след това се появило фамилията и непотребните килограми.

Аби не обичала да готви и се хранела с полуфабрикати. Те били основния провинен тежестта й да надвиши 100 кг., написа „ Дейли мейл”.



В момента, в който с мъжа й се преместили да живеят в различен град, тя решила да се вземе в ръце и да промени живота си. Веднага отишла до локалната пожарна, само че, за жалост, не могла да издържи изпита за физическа подготовка.

Отказ от кафе за 30 дни: Какво се случи с дамата, която го направи СНИМКИ

Това я предиздвикало да се откаже от нездравословната храна и да стартира да готви диетични блюда. Записала се и на фитнес. Излишните килограми последователно почнали да се топят. На всеки 3 месеца се опитвала да покрие тестванията, само че всяко нейно явяване завършвало с неуспех.



Тя обаче не се отказала. И след две години твърдоглав труд от 101,5 кг. съумяла да смъкна тежестта си на 63,5. Аби сбъднала детската си фантазия и към този момент е част от локалната пожарна. И образец за децата си.

Пухкава майка на 3 деца смъкна 63 кг с лесна скица от обществената мрежа

Малката щерка на Аби сега е изправена пред голяма алтернатива – дали да стане маникюристка, или и тя да избавя хора.
"Дори и в този момент не спирам да работя над себе си, пътят ми към момента не е приключен. Много ми оказа помощ това, че имам цел. Дори когато мислиш, че нещата са обречени, просто поглеждаш в нея и продължаваш напред”, споделя Аби.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР