32-годишна учителка по икономика в гимназията "Туинсберг" Лаура Буси от

...
32-годишна учителка по икономика в гимназията "Туинсберг" Лаура Буси от
Коментари Харесай

Учителка и майка на 3 деца съблазнила ученик, защото много приличал на мъжа ѝ /снимки/

32-годишна учителка по стопанска система в гимназията "Туинсберг " Лаура Буси от Охайо в Съединени американски щати бе упрекната в полов контакт с възпитаник и разпространяване на субстанции, които са нездравословни за малолетните.
Според полицейските чиновници самата Бучи разказала за половата си връзка с 17-годишен възпитаник. Тя разкрила тайната на бащата на някогашния си брачен партньор, заявявайки, че би трябвало да "признае греховете си ", написа nypost. И след това се явила пред полицията.
Според нея връзката с момчето почнала, когато се чувствала претрупана и пренапрегната. Трябвало да се грижи за трите си деца и да работи. И в този сложен миг за Бучи, се появила специфичната връзка с един от учениците. Жената споделила на полицията, че младежът изглеждал и се държал като някогашния й брачен партньор. Тя признала, че е правила секс с него в задната стая след уроци и е разменила интимни фотоси в интернет.
На с това откровенията не свършили. Лора решила да признае, че е купила алкохол за него и е придобила марихуана от различен студент. Тинейджърът удостоверил думите на учителката за интимните им връзки. Казал, че всичко почнало с обстоятелството, че тя се е върнала и го е целунала по време на празненство.
Но в този момент дамата не признава виновността си. По време на следствието тя бе освободена под гаранция от Щатски долар 50 и й бе неразрешено да се свързва с младежа. Скоро тя би трябвало да бъде наказана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР