310 000 лева обезщетение поискаха роднините на убития доцент Стефан

...
310 000 лева обезщетение поискаха роднините на убития доцент Стефан
Коментари Харесай

Близките на убития доцент в Пловдив искат 310 000 лева обезщетение

310 000 лв. обезщетение желаеха роднините на убития доцент Стефан Нейков в Пловдив. Семейството му се съставлява от юрист Кутрянски, като те са конституирани като частни обвинители. Най-висока сума обезщетение изиска брачната половинка на Нейков Ирена  - 150 000 лв.. Синът му и щерка му желаят да бъдат обезщетени с по 80 000 лв.. Адвокат Кутрянски изиска делото да се гледа при закрити порти, защото в хода на съвещанието ще бъдат разкрити моменти от персоналния живот, както на жертвата, по този начин и на обвинения, написа Трафикнюз.

``
реклама

Защитникът на подсъдимия Илия Стоичков юрист Елдъров пък изиска делото да се върне на фаза следствие. Причината за това съгласно него са позволени основни нарушавания. Според Красимир Елдъров фактическата конюнктура в обвинителния акт е неточна и непълна. Липсва изясненост по отношение на колите, което води до нарушение правото на отбрана на Стоичков.

 Елдъров загатна още, че има нарушавания в тройната съдебно-медицинска експертиза. Като претекст за това той уточни, че подписът на едно от движимостите лица е подправен. Сравнено с други документи се виждало противоречие в подписа на лекарката.  Елдъров също изиска делото да се гледа при закрити порти. По думите му част от телесните повреди – раната на главата и счупените ребра са получени след гибелта, по време на транспорт на натрупа.

„ По този метод ще се утежни ситуацията на моя клиент “, разяснява Елдъров.

Неговият клиент Илия Стоичков пък съобщи, че е сбъркал и съжалява за стореното.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР