31-годишният любител на змиите Даниел Брандън бе убит от собствения

...
31-годишният любител на змиите Даниел Брандън бе убит от собствения
Коментари Харесай

Защитничка на животните не позволи да бъде приспана змията, която удуши сина ѝ

31-годишният фен на змиите Даниел Брандън бе погубен от личния си домакински любим - огромен питон на име Тини. Тялото на змията с удушения мъж е било открито от възрастните му родители, оповестява Mirror.

Отначало приятелите и роднините на Дан не могли да повярват, че той е станал жертва на личното си върви. Брандън от дете обожавал змиите и знаел тъкмо по какъв начин да се оправя с тях. Но правосъдната здравна експертиза сочи, че точно Тини е умъртвил Даниел. Змията не е била нападателна. Тя просто се е увила към мъжа и го е удушила.



Според законите на Англия, фамилията на умрелия мъж може да упорства за приспиване на питона. Въпреки това, майката на Даниел твърдо отхвърля да убие животното. Жената изясни, че синът й в никакъв случай няма да й елементарни сходно нещо.

" Дан не би желал да приспим Тини. Вечно ще се упреквам за това, което се е случило, само че няма да убия животинчето, което той толкоз обичаше ", споделя тя.



Сега питонът, умъртвил Даниел, ще бъде трансфериран в Националния център за грижа за влечуги в Тонбридж, Кент. Там змията ще живее в условия, които изцяло дават отговор на нейните потребности. Родителите на умрелия мъж са сигурни, че точно това е, което самият Даниел би желал.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР