31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити Ергенът

...
31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити Ергенът
Коментари Харесай

Какво се случва с най-желания ерген у нас? Регистрира се в бюрото по труда като безработен

31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити " Ергенът " неотдавна се е записал в бюрото по труда като незает, научи " България Днес ". Това е станало в столичния квартал " Дружба ", описват озадачени служителки на държавната институция.

Там работят най-вече дами, които останали мощно впечатлени от мускулестия мачо, който чакал реда си дружно с останалите безработни. Голяма част от служителките наблюдават " Ергенът " по малкия екран и никой не очаквал той да пристигна на крайник при тях, с цел да се записва в бюрото. Виктор показва първокласен метод на живот, само че все пак прибягва до държавната помощ. Официално той към този момент няма приходи, защото неотдавна напусна работата си като инструктор във фитнес салон.

" Дойде време да се сбогувам с обичаната си фитнес зала - призна Виктор. - Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за опцията и доверието да бъда част от този прелестен фитнес. Надявам се, че съм съумял да допринеса за развиването на залата и че ще оставя прекрасен спомен на сътрудниците си за взаимната ни работа. "

Ергенът твърди, че се е захванал с бизнес, само че все още не разкрива защо става въпрос. Така към момента не е ясно към каква сфера се е насочил телевизионният мачо.

" Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този миг не съм споделил с вас - споделя загадъчно Виктор. - Вече стъпихме крепко на краката си с моите сътрудници и давам обещание скоро да ви дам повече детайлности. "

От бюрото по труда Ергенът ще получава алегорични приходи, според от формалната заплата, която е взимал във фитнес залата. Успоредно с това служителите би трябвало да търсят работа на Ергена, която да дава отговор на неговите квалификации и желания.

Виктор приключва спортно учебно заведение, след което продължава образованието си в НСА. Той се занимава с академично гребане, като става част от националните тимове при юношите и печели голям брой трофеи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР