31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която според полицията в Нидерландия

...
31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която според полицията в Нидерландия
Коментари Харесай

Елена Гeнчева ще бъде погребана в родния си град

31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която съгласно полицията в Нидерландия е убита от българския си другар Христо Кацаров, ще бъде заровена в родния си град на 26 ноември, оповестява русенската TVN.

Телевизията разгласява първи фотоси на дамата. Елена се оказа ослепителна хубавица, със страхотна усмивка. Тя е приключила с оценки в родния си град, а по-късно се дипломирала като правист в Нидерландия, била е единственото дете на родителите си. От 10 години работела в европейската организация.

Елена имала дългогодишна връзка с мъж от София, с който ту се събирала, ту се разделяла, само че в тази ситуация той не е обвинен от нидерландските управляващи. Полицията в Хага е уверена, че килърът е мъртвият Христо Кацаров.

Христо Кацаров от Бургас, който бе кандидат-депутат на последните избори, се срещнал напълно неотдавна с Елена.

Според сътрудниците от уеб страницата ВиаПонтика, Елена се страхувала от бургазлията. Предупредила сътрудниците си да подадат сигнал в полицията, в случай че не се обажда по телефона, или не се яви на работа. Разбрала и за предходни негови проблеми с някогашни приятелки.

Припомняме, че тялото ѝ бе намерено в четвъртък в апартамент на ул. "Ема щрасе " в Хага, където тя живеела чартърен. Информацията е извънредно нищожна. Твърди се, че Христо Кацаров дошъл въоръжен в дома на Елена, двамата се скарали, откакто тя отказала предлагането му за брак, той я прострелял, след което се прибрал в България.

На 19-ти ноември, петък, узнавайки, че полицията го търси, защото към този момент са го търсили на адреса му в Бургас, той се самоубива в жилището си в кв. "Дървеница " в София.

Има доста неизвестности. Първо, не е ясно дали оръжието е законно притежавано, не е известно и по какъв начин е умъртвена Елена. Твърди се, че е убита, само че не е ясно по какъв начин килърът е минал през строгия летищен надзор с револвер, откакто защитата изземва от пасажерите даже безобидни предмети, да не приказваме за огнестрелно оръжие. Има и разминаване в свидетелските показания.

В сряда вечерта близки на Елена влезнали в жилището, само че открили, че от нея няма и диря. Всичко било подредено, нямало следи от плевел скандал, какъвто трябвало да последва, в случай че му е отказала брак. В четвъртък обаче полицията влезнала наново в жилището, само че в отсъствието на близки, след което до медиите достигнала информация, че вътре е открито тялото на Елена, само че не и по какъв начин е настъпила гибелта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР