31-годишната американка Бритни Грайнър - една от най-добрите баскетболистки в

...
31-годишната американка Бритни Грайнър - една от най-добрите баскетболистки в
Коментари Харесай

Американска баскетболна звезда бе осъдена в Москва



31-годишната американка Бритни Грайнър - една от най-хубавите баскетболистки в света, бе наказана на 9 години затвор за контрабанда на опиати от съд в Химки, Русия. Американската гражданка е приета за отговорна по член 228 (Незаконно придобиване или владеене на наркотици) и 229 (Контрабанда на опиати в обилни размери) от Наказателния кодекс на Руската федерация.

По време на дебата прокуратурата изиска американката да бъде наказана на 9 години и половината затвор. В последното си изявление баскетболистката съобщи, че признава виновността си, само че не е желала да наруши съветското законодателство. Тя допълнила, че схваща грешката си и че е употребила опиата, с цел да се оправи с постковид стрес, като изиска амнистия от съотборниците, родителите и своята брачна половинка. Грайнър приключи речта си с думите: " Надявам се, че вашата преценка няма да постави завършек на живота ми ".

Американката беше арестувана с масло от хашиш на летище " Шереметиево " на 17 февруари.

На този ден Бритни каца от САЩ в Русия и до момента в който минава през зеления кулоар, притегля вниманието на обучени кучета. След подробно претършуване Грайнър е арестувана. За самото задържане бе обявено обществено при започване на март. В багажа ѝ са открити вейпове, които са цялостни с течност със характерна миризма. Вещото лице открило, че течността е масло от хашиш.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР