31-годишна жена и 3-годишното й дете са били открити потънали

...
31-годишна жена и 3-годишното й дете са били открити потънали
Коментари Харесай

Мъртва жена и тежко ранено 3-годишно дете открити в жилище във Враца

31-годишна жена и 3-годишното й дете са били открити потънали в кръв в жилище във Враца, оповестиха пред Dir.bg от Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за нещастието, която е станала в блок " Химик " №10, е подаден минути преди 17 часа. Високата жилищна постройка се намира на метри от Пожарната и е на основния бул. „ Втори юни “.

Пристигналите на място криминалисти са открили, че младата жена е мъртва, а момченцето, въпреки и тежко ранено, към момента има пулс. Екип на Спешна помощ е откарал детето във врачанската болница, а по-късно по преценка на лекарите е превозено към " Пирогов ".

По информация на локалния в. " Конкурент " мъртвата жена е била чужденка - гражданка на Словакия. На кървавата панорама се натъкнали децата от предходния брак на брачна половинка й, които незабавно повикали татко си. Именно мъжът е подал сигнал на тел. 112.

Процесуално-следствените действия се управляват от шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Янко Янколов и окръжния прокурор Владимир Сираков, които са на мястото на нещастието.

Районът е отцепен, текат разпити. Не се изключват никакви версии, само че водещата версия на криминалистите е, че майката е протегнала ръка на детето си, след което се е самоубила. Причините за жестокото закононарушение не са известни.

Образувано е досъдебно произвеждане. Работата продължава.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР