31-годишна българка е била жестоко в Германия. Изгореното й тяло

...
31-годишна българка е била жестоко в Германия. Изгореното й тяло
Коментари Харесай

Жестоко убийство на българка потресе Германия

31-годишна българка е била грубо в Германия. Изгореното й тяло е открито в Охтендунг, Майен – Кобленц, оповестява.
Аутопсията е открила, че младата жена е била изнасилена, след това убита и най-после запалена. Основният обвинен е турчин, за който се допуска, че е имал връзка с жертвата, написа „ Билд “. Първоначално проверяващите не са имали визия коя е жертвата. Те са популяризирали в медиите фотоси на две нейни декорации. Случаят е от 20.12, само че самоличността на дамата е разкрита преди 2 дни, предава bg-voice.
 В Германия се усилва опасността от крайнодесни групировки, отричащи пандемията В Германия се усилва опасността от крайнодесни групировки, отричащи пандемията
Германия е изправена пред възходящата опасност от набези от крайнодесни групировки, които отхвърлят съществуването на пандемията на ко...
В публикуваното в началото изложение се разкрива, че жертвата е била висока към 1,60 метра, 55 кг, със светла кожа и дълга до раменете червеникаво – руса коса. Овъгленото тяло е било открито на селски път върху насип, който върви паралелно на областен път 94 от Охтендунг.
С течение на следствието полицията разкрива самоличността на жертвата, която е живеела в близкия град Круфт. След като е била изнасилена, е била убита с два изстрела в главата и най-после запалена, евентуално, с цел да бъде по-трудно разпознаването й, разясняват служители на реда, представени от немските медии. Прокурорът от следствието твърди, че е бил шокиран от гледката на овъгленото тяло и неописуемата свирепост, с която е било осъществено убийството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР