31 души са пострадали при тежката верижна катастрофа на АМ

...
31 души са пострадали при тежката верижна катастрофа на АМ
Коментари Харесай

Главсекът на МВР с нови подробности за ада на АМ „Тракия”! Причината за кървавите мелета е...

31 души са потърпевши при тежката верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия ”. Това заяви  главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. „ Една стара жена е с заплаха за живота. Настанена е в „ Пирогов”. Лекарите и все още се броят за живота й”, сподели още той пред Българска национална телевизия.

„ Инцидентът е разследване на гъста мъгла. Има данни и за пушек, който е от прилежащо бунище. Може би част от задимяването се е получило от него, само че като цяло е поради гъст облак мъгла. Причината е комплексна”, добави Маринов.

„ Водачът на автомобил, който е карал с висока скорост, е навлязъл в гъсто задимена и без видимост зона, натиснал е внезапно спирачки и идващите откъм гърба коли са го блъснали. Трябва да изчакаме, с цел да забележим с каква скорост се е движил тъкмо. Другата злополука с тира е станала по същия начин”, уточни той.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи заяви още, че все още придвижването е възобновено и на автомагистралата има видимост.



Припомняме, че директно след случая БЛИЦ се свърза с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който даде подробна информация за протичащото се.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР