31 дни преди вота заявката на партиите е, че страната

...
31 дни преди вота заявката на партиите е, че страната
Коментари Харесай

Старт на предизборната кампания за вота на 2 октомври


31 дни преди вота поръчката на партиите е, че страната ни има потребност от постоянно държавно управление, което да се оправи с рецесиите. Въпросът още веднъж провокира замяна на обвинявания. На този декор всички партии желаят да има постоянно държавно управление след 2 октомври.

На прага на предизборната акция партиите си сложиха задача - страната ни да има постоянен кабинет след вота. Според ГЕРБ той би трябвало да взема решение рецесиите, наследени от кабинета " Петков ".

“Става въпрос за антикризисно държавно управление, което да може да ни преведе през зимата. България сега пръска кръв от неразумното ръководство на финансите. Финансовата злополука, която остави държавно управление на Асен Василев, е непоправима “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

От " Продължаваме промяната " не се съгласиха.

" Разбрах, че господин Борисов е обезпокоен от финансовата ми политика. Разбирам го. Мафията е в рецесия и може би ще банкрутира. Мога да го уверя, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите още веднъж, ще повишим минималната работна заплата ", съобщи съпредседателят на партията Асен Василев.

Да се върнат на „ Дондуков 1 “, желаят от Българска социалистическа партия.

„ След 2 октомври България ще има постоянно държавно управление, което ще даде сигурността, обществената непоклатимост, с цел да може да посрещнем зимата “, съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Планът на " Възраждане " обаче е да ръководят без сътрудници.

„ Целта на „ Възраждане “ е да ръководи независимо, в случай че не можем да го създадем, отиваме на нови избори “, съобщи водачът на партията Костадин Костадинов.

А още веднъж в ръководството желаят да се видят от " Демократична България ".

„ Демократична България влизаме в тази акция като екип от смели, виновни, поредни хора със здрав разсъдък. Демократична България е подготвена да ръководи “, сподели Надежда Йорданова.

Относно следизборните партньорства - от „ ИТН “ не затвориха вратата за диалози с някогашните си сътрудници.

„ Ние сме практични, имаме избрани цели и те са разграждане на модела – ГЕРБ-ДПС, оттук насетне естествени сътрудници са Демократична България, Политическа партия и Българска социалистическа партия “, съобщи Тошко Йорданов.

От Движение за права и свободи обявиха за bTV, че те ще работят за това след 2 октомври да има непоклатимост и сигурност. По Националните политики не би трябвало да има разделяне сред власт и съпротива, обявиха още от придвижването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР