300 метра спирачен път може да има самолет, но не

...
300 метра спирачен път може да има самолет, но не
Коментари Харесай

300 метра спирачен път е на самолет, не лек автомобил, категоричен е експерт

300 метра спирачен път може да има аероплан, само че не и лек автомобил. Буди неразбиране мълчанието на проверяващите служители на реда на мястото на случая, което навежда на мисълта, че нещо би трябвало да остане прикрито.

Това сподели пред Euronews Bulgaria ръководителят на съюза на центровете по авто-мото подготовка Йонко Иванов във връзка злополуката с двама починали младежи през днешния ден на бул. „ Сливница “.

Липсата на държавна политика по тематиката пътна сигурност и всички тези безобразия, които се случват през последните две години способстват за това, което се случва. Допълнително образование на особено построени полигони ще доведат до понижаване на броя на жертвите в България.

Трябва да има съгласуваност сред всички институции - Министерство на вътрешните работи, МОН и Министерство на регионалното развитие, тъй като България е единствената страна, в която няма никаква организация на придвижването. В момента се изготвя нова документи за образование на водачи и не взе участие нито един колега-експерт, а вземат участие хора от университети, министерство на превоза и на вътрешните работи. Те не могат да създадат естествена документи за образование и ви декларирам, че корупцията ще скочи неимоверно, а шофьорският курс ще стане над 2000 лева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР