300 килограма нелегален тютюн е иззет при операция на Икономическа

...
300 килограма нелегален тютюн е иззет при операция на Икономическа
Коментари Харесай

300 кг нелегален тютюн за 60 хил. лв. е иззет при операция на Икономическа полиция Варна

300 кг незаконен тютюн е конфискуван при интервенция на " Икономическа полиция " край варненските села Стефан Караджа и Червенци, оповестиха за Moreto.net от Министерство на вътрешните работи.

Вчера, привечер, в сектора сред село Стефан Караджа и отбивката за село Червенци, при акция против стандартната престъпност и противопоставяне на закононарушенията срещу данъчната система, взаимно със чиновници на бранш “Специализирани полицейски сили “, е осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 59-годишен гражданин на Добрич, прочут на Министерство на вътрешните работи.

В хода на извършените процесуално-следствени дейности в колата са открити 30 броя полиетиленови чували, съдържащи нарязан тютюн без акцизен бандерол. Общото количество на конфискувания тютюн е 300 кг., за към 60 000лв. Задържан е лидерът на автомобила в Първо районно управление (на МВР) за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс и е известена прокуратурата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР