30-ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това е

...
30-ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това е
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес е време за Божията благодат, задължително направете тези две неща

30-ят безоблачен ден е обвързван със Светия Дух. Това е време за Божията берекет и на победа над времето, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

Препоръчва се в последния ден на слънчевия месец да се отдаде уважение на Учителя и Учението, прибавя тя.

„ Появява се радостно ентусиазъм. Това е време за довеждане докрай на старите каузи и съществени избори, да не се стартират нови. Необходимо е да се очистим от всичко остаряло и ненужно. Могат да се вземат решение обременителни връзки, само че благородно. Подходящо е за значими мероприятия, за всичко, към което се отнасяте съществено. Подхождайте към всяко дело креативен! “, поучава астрологът.

„ Хубаво е да сте повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под надзор страстите! Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите, е хубаво да има лека светлина, зарево.
Благоприятен е огънят в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат умрелите, да се четат молебствия (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Не се предлагат непотребни диалози, дейни каузи, домашна работа - разчистване, пране. Да не се пътува на дълги дистанции! Не хвърляйте думите си напразно, не замисляйте нищо неприятно! Не е удобно за многочислени контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето. Не спорете с никого и не влизайте в спорове! Агресията е неприемлива под никакъв претекст. Не би трябвало да се убиват животни, птици, даже инсекти. Да се заобикалят тъмните пространства! Бъдете колкото може повече на ярко! “, поучава астрологът.

„ Необходимо е да се яде студена храна: мляко, млечни артикули, самун. Да не се претопля! Не се предлага да приготвяте храна в този момент. Трябва да е приготвена преди този момент. Подходящо е за начало на недояждане. Да се заобикаля алкохолът и бирата! “, прибавя Ивелина Пенчева.
„ Това е ден на бялото, по тази причина хармонични ще бъдат всички цветове в облеклата, с изключение на черният. Подходящи са бижута със златист авантюрин и розов турмалин “, разяснява астрологът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР