30 слънчев ден – Свързан е със Светия Дух. Ден

...
30 слънчев ден – Свързан е със Светия Дух. Ден
Коментари Харесай

Слънчев календар – четвъртък – 19 май 2022

30 безоблачен ден – Свързан е със Светия Дух. Ден на изначалната Светлина, сиянието и на победа над времето.

Тотем на деня е Жар птицата - знак на водачество и учителство.

Ден, в който над нас се излива Божията берекет. Препоръчва се в последният ден на слънчевият месец да се отдаде уважение на Духовните Учители и Духовното Учение.

Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и контролирайте страстите.

Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има леко зарево. Хубаво е да има разпален огън (свещ) в днешния ден и даже да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети църковен храм, да се почетат умрелите. Четенето на молебствия в този момент доста добре почистват. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.

Не се предлага дейна работа. Сега не е време за домашна работа - разчистване, пране. Не е удобно за пътешестване, за контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето. Не хвърляйте думите си напразно, не замисляйте нищо неприятно. Не спорете с никого и не влизайте в спорове. Агресията е неприемлива под всевъзможен претекст. Не би трябвало да се убиват животни, птици, даже инсекти. Да се заобикалят тъмните пространства.

Диета – Днес се предлага да се яде студена храна: мляко, млечни артикули, самун. Да не се претопля. Храната да е приготвена авансово. Подходящо е за начало на недояждане. Да се заобикалят алкохола и бирата.

Облекло- Ден на белия цвят, по тази причина хармонични ще бъдат всички цветове в облеклата с изключение на черният. Подходящи са бижута със златист авантюрин и розов турмалин.

Поверия – Да попаднете под дъжда в този ден е добър знак.

Ако спре да работи часовникът ви – завършек на неприятния интервал, животът излиза на ново ниво.

Ако чувате звъна на камбана, звънец – значи, че сте под наблюдения, само че в случай че чуете кукувица – знак за отплата.

Да намерите полускъпоценен камък – подарък за вас.

Ако видите непредвидена светлина – знак за просветление.

Ако ви се скъса нещо по облеклата – знак за избавление.

Ако минавате под мост, а върху моста минава трен – пожелайте си нещо хубаво..

Сънища – По-добре е да нямате сънища и да се спи на ярко.

Щастливите цифри на деня – 5, 25, 35; 10, 20, 30, 40, 50
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР