30% по-широка глава* с двойни дискове и 60 пинсети за

...
30% по-широка глава* с двойни дискове и 60 пинсети за
Коментари Харесай

Лесна епилация с трите нови епилатора на Panasonic

30% по-широка глава* с двойни дискове и 60 пинсети за бърза, сигурна и прецизна епилация

Уникална функционалност за автоматизирано формиране на фина пяна и още по-гладка епилация

90° преносима глава за леко постигане и на най-трудно наличните места

Елегантен и ергономичен дизайн

Panasonic създаде три нови епилатора - ES-EL8A, ES-EL3A и ES-EL2A, които оферират ултра-бърза епилация посредством интензивен режим с висока мощ, 60 пинсети и необятни двойни дискове за копринено гладка кожа.
Новото ослепително трио от епилатори на Panasonic разполага с обилие от модерни технологии за осъществяване на цялостна епилация за извънредно малко време.

Ергономичен, безжичен и еластичен дизайн
ES-EL8A, ES-EL3A и ES-EL2A са елегантни, ергономични и комфортни за държане и потребление, което в комбиниране с въртящата се на 90 градуса преносима глава значи, че може с лекост да се доближи и до най-трудно наличните места. Епилаторите също по този начин са безжични, с опция за бързо зареждане.

Прецизни резултати с 60 пинсети и LED осветяване
С 30% по-широка глава*, двойни дискове и 60 пинсети, новите модели обезпечават бърза, сигурна и прецизна епилация. Чрез премахването на повече косъмчета с едно придвижване, те освен редуцират нужното време, само че и понижават вероятността от пропускане на косъмчета. Вграденото LED осветяване също спомага за реализиране на по-прецизни резултати посредством разкриване на пропуснати зони.

Пестене на време: увеличена скорост и водоустойчива структура
Всички нови модели поддържат две скорости - за естествена и мека епилация, а също по този начин и нов режим за ускорена епилация с висока мощ, съвършен за натовареното всекидневие. Чрез по-бързото придвижване на 60-те пинсети, епилаторът отстранява повече косъмчета за по-малко време.

Новите епилатори на Panasonic са изцяло водоустойчиви и могат да се употребяват даже под душа или във ваната.

Предварителното омекотяване на кожата във ваната доста улеснява премахването на косъмчетата чак до корените. Влагата също по този начин пази кожата и я защищава от изсушаване. Това, което е неповторимо при новите модели, е автоматизираната функционалност за пяна, с която епилаторът образува фина пяна от няколко капки душ гел, нанесени върху главата. Пяната обгръща косъмчетата и спомага за още по-гладка епилация.

Новите епилатори на Panasonic са оборудвани със следните плъгини, като в таблицата по-долу е разказана тяхната наличност при всеки от моделите:

Епилираща глава за крака/ръце
Широките двойни дискове и 60-те им пинсети дейно отстраняват косъмчетата за мека и гладка кожа.

Нежна капачка
Тази приставка разрешава нежно и безпрепятствено обезкосмяване без обтягане на кожата.

Бръснеща глава с изскачащ тример
С острите си ножчета от неръждаема стомана, тази приставка ви разрешава да бръснете бързо по-големи зони, като крайници и подмишници. Предвиден е тример с повдигащо се ножче за съкращаване на дългите косми и улеснение на бръсненето.

Гребен за бикини-зона
Тази приставка се употребява като се сложи върху бръснещата главаи се употребява преди епилация на дълги косъмчета, в случай че желаете да скъсите окосмяването и да намалите размера му.

Епилираща глава за подмишници/бикини-линия
Двата диска се въртят в разнообразни направления, тъй че да могат елементарно да минават напред-назад. Това е комфортно за места като подмишниците, където косъмчетата не порастват отмерено.

Приставка за грижа за краката
Микро-керамичната пила разрешава лесна грижа за твърдата кожа на петите или мазолите. Извивката на ролката е проектирана по този начин, че да улесни използването на пилата тъкмо там, където е належащо, в това число и на тесни места.

Panasonic се ангажира да предизвиква комфортната грижа за хубост при дамите и да обогатява живота на хората, като предлага необятна гама от домашни артикули, създадени и създадени при непоколебим надзор на качеството и сигурността.

*В съпоставяне с стандартната ED серия
• Техническите характерности и спецификациите могат да бъдат променяни без предизвестие.
• Ефектът може да е друг при другите хора, според от тяхната кожа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР