30-минутен филм ще разбуни със сигурност цесекарите в България. Лентата

...
30-минутен филм ще разбуни със сигурност цесекарите в България. Лентата
Коментари Харесай

Филм търси виновните за погребването на ЦСКА

30-минутен филм ще разбуни сигурно цесекарите в България. Лентата търси отговор на въпроса кой е действителният гробар на обичания им тим.

Както е известно, ЦСКА банкрутира публично на 9 септември предходната година. За наследството се борят ЦСКА-София на Гриша Ганчев (бивш Литекс) и фенският ЦСКА 1948, тръгнал начисто от четвърта дивизия.

Разследването стартира от абдикирането на   " Титан " през 2013 година и първия опит на Ганчев да завладее ЦСКА посредством Христо Стоичков. Абдикирането на Камата, завръщането на Томов, новият интервал на ловешкия предприемач. Естествено, бурните събития от предишното лято не са подминати.

Безпристрастната камера е запечатила думи на Гриша Ганчев, Красен Кралев и други съществени фактори към събитията, свързани с 31-кратните първенци на България. Събитията са преразказани още един път през погледа на Валентин Василев, един от фамозните почитатели на ЦСКА.

Вальо Поета, както го знаят всички на " Армията ", не е избрал нито един от двата нови ЦСКА. Той продължава да върви в Борисовата градина, само че стига единствено до Лятната сцена, защото няма сили да влезе на обичания стадион още веднъж.

Филмът ще бъде излъчен идващия вторник (18 юли) от 21,00 часа в предаването SOS ТВ на " Евроком ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР