30-годишният Николай Илков твърди, че е пребит и унизен от

...
30-годишният Николай Илков твърди, че е пребит и унизен от
Коментари Харесай

Сигнал за полицейско насилие: Пострадалият ще търси правата си в съда

30-годишният Николай Илков твърди, че е пребит и потиснат от униформени преди няколко дни. От Столична дирекция на вътрешните работи ревизират случая, а потърпевшият млад мъж разгласи, че ще си търси правата в съда.
30-годишен мъж се оплака от полицейско принуждение в София Той споделя, че е бил ритан и обичай с юмруци, както и обискиран по позорен метод
„ Цялата история стартира в 20,30 ч. вечерта. Насочвайки се към Симеоновско шосе по улица „ Никола Габровски “ и улица „ Тинтява “ аз съм отбит за рутинна инспекция от чиновник на Министерство на вътрешните работи. Активирам спешните лампи на автомобила си и отклонявам, поискани са ми документи – персонални и на колата, които отпущам. Отговарям на въпросите, склонен съм да се подложа на тест за алкохол и на опиати. Офицерът ме кани да напусна персоналния си автомобил, а доколкото знам, той би трябвало да има съществено съображение да направи това. Аз задавам няколко въпроса, той повтаря заповедта си, с много по-агресивен звук и нервиран от моя отвод да извърша заповедта му “, описа в предаването „ Тази заран “ Николай.

След това младият мъж слиза от колата, демонстрира всичко, което има в джобовете си. Един от служителите на реда го кани да се качи в патрулката, с цел да прегледат какво има в долното долни дрехи и чорапите, само че той изрично отхвърля да извърши тази заповед.

„ Този стартира да става нападателен, той сигурно има нещо “, споделя вторият служител на реда, представен от Николай. След това стартира боят, като трима души го държат. „ През цялото време те търсиха нож, оръжие или опиати – нищо такива не беше открито в мен, нито в автомобила ми “, съобщи още младият мъж.

Той е с кръвоизлив на низък и горен клепач на едното око и отвесна фрактура на 21-ви зъб.

Снимка: btvnovinite.bg

Със заповед на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи по случая е назначена инспекция. Ако се откри нарушаване, на чиновниците ще им бъде наложено дисциплинарно наказване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР