30-годишният Генчо Керезов е новият зам.-кмет на София, който ще

...
30-годишният Генчо Керезов е новият зам.-кмет на София, който ще
Коментари Харесай

София има нов зам.-кмет по дигитализацията

30-годишният Генчо Керезов е новият зам.-кмет на София, който ще дава отговор за дигитализацията. Това стана ясно във вторник при инспекция от кмета Йорданка Фандъкова на построяването на Център за модерно изкуство в Южния парк, който ще е на мястото на някогашната “Топлоцентрала” на НДК.

“Той идва от бизнеса, като доста ослепителен представител на започващите компании, младеж, който има поддръжката на своите сътрудници, а от време на време и съперници, тъй като водих диалози и се обърнах към бизнеса”, изясни Фандъкова.

По думите на кмета първата му задача е да бъде създадена система за кандидатстване в първи клас, по образеца на системата за банкет в детските градини.

Назначението бе предстоящо, откакто на 12 юни тази година досегашният зам.-кмет с сектор “дигитализация” Владимир Данаилов застана отпред на Фонда на фондовете, който ръководи над 1 милиарда лева запас от еврофондовете и мястото остана вакантно.

На процедура Данаилов се задържа на поста заместител кмет по направление " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване " в Столична община по-малко от половин година. Преди това от 2016 година до края на 2019 година той беше отпред на Столичната общинска организация по приватизация и вложения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР