30-годишният Ървинг все още не е решил да дали да

...
30-годишният Ървинг все още не е решил да дали да
Коментари Харесай

Дюрант може да напусне Бруклин, ако Ървинг си тръгне от тима

30-годишният Ървинг към момента не е решил да дали да употребява опцията за удължение на контракта си с още една година. Този вид би му донесъл 36,9 милиона $ за идващите 12 месеца. Самият Ървинг обаче упорства да получи нов дълготраен контракт, какъвто обаче от Бруклин не са подготвени да му предложат. Причината е, че за три сезона с екипа на Бруклин Ървинг има изиграни единствено 103 мача в постоянния сезон, като пропусна съвсем толкоз мачове поради персонални проблеми и нежеланието си да се имунизира против ковид. Честите травми също пречат на седемкратния участник в " Мача на звездите " в НБА.

Според американските медии разновидността, в който пътищата на Ървинг и Нетс се разделят това лято, е изцяло действителен.

Всички тези неясноти към новия контракт на гарда са причина 33-годишният Дюрант също да бъде неудовлетворен от клубната политика. ESPN твърди, че 12-кратният участник в " Мача на звездите " ще изиска трансфер, в случай че Бруклин загуби още една от звездите си, откакто през февруари отборът трансферира и Джеймс Хардън в състава на Филаделфия 76ърс.

В кариерата си Дюрант има по 27,2 точки, 7,1 битки и 4,3 асистенции приблизително на мач за 14 сезона като състезател на Сиатъл Суперсоникс, Оклахома Сити Тъндър, Голдън Стейт Уориърс и Бруклин Нетс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР