30-годишната Рейна Натали Веласкез от Буенос Айрес загубила преждевременно роденото

...
30-годишната Рейна Натали Веласкез от Буенос Айрес загубила преждевременно роденото
Коментари Харесай

Доктори откъснаха главата на бебе по време на раждане навръх празника

30-годишната Рейна Натали Веласкез от Буенос Айрес изгубила прибързано роденото си дете по жесток метод. Младата жена отишла на фамилно събиране дружно със брачна половинка си Игнасио на Коледа. Била бременна едвам в 22-та седмица и даже не се тормозила, че може да настъпи ненадейно раждане.
Оказало се, че проектите й нямали нищо общо с действителността. В разгара на веселието й изтекли водите. Наложило се Рейна да бъде закарана до най-близката болница, където не познавала никого от лекарите.
Същата вечер дежурната лекарка Сюзън Гонзега взела кръв и направила нужните разбори на майката.
„ Ехограмата сподели, че бебето в корема ми дишаше, моето момченце беше живо досега, в който те не се опитваха със мощ да го извадят на открито “, споделя плачейки майката.
Щастливият баща оставил Рейна в болничното заведение и отишъл за памперси до най-близкия магазин. Рейна знаела, че към момента й е рано за раждане, не усещала контракции и по тази причина помолила лекарите да й създадат цезарево сечение.
„ В решаващия миг се оказва, че в цялата тази болница няма никой, който да може да направи това. Затова основният доктор ми сподели, че ще раждам по натурален метод “, споделя Рейна.
Поради липса на контракциите Сюзън почнала да натиска корема на майката и да кара бебето да слиза по-надолу.
„ Болката беше непоносима, споделих на Сюзън, тя ми отговори да понасям и продължи да натиска извънредно мощно корема ми “, споделя Рейна.
Внезапно всичко престанало и лекарката внезапно наредила на работещите с нея лекари – акушери да я закарат в операционната. Рейна нищо не разбирала, та нали към този момент крачетата на бебето й излизали на открито и щял да се появи всеки миг на бял свят.
„ Попитах Сюзън за какво ме кара в операционната, тя отговори, че главата на бебето ми е… останала в утробата. Не можах даже да схвана незабавно, че е обезглавила сина ми… “
Съпругът Игнасио се върнал в болничното заведение в същия миг, в който лекарите изваждали от майката обезглавеното телце. Нито на него, нито на жена му някой обяснил нещо. Дали им единствено дребен, бял ковчег с останките на сина им, който тежал не повече от 700 грама.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР