30-годишната Мария Згурова от Бургас, която беше в неизвестност от

...
30-годишната Мария Згурова от Бургас, която беше в неизвестност от
Коментари Харесай

Намериха мъртва издирваната Мария Згурова от Бургас

30-годишната Мария Згурова от Бургас , която беше в неопределеност от 17:00 часа на 17-ти ноември, беше открита мъртва . Това оповестиха през днешния ден от ОДМВР в морския град.

Тялото на дамата е намерено в региона на бургаските солници , допълват от полицията.

Оттам разясняват, че са подадени голям брой сигнали за нейното местоположение, като всички са били тествани.

" Почти седмица полицейските чиновници не разполагаха с точна информация за възможното местоположение на бургазлийката ", прецизират от вътрешното ведомство.

Данни, че евентуално Мария Згурова се намира в региона на бургаски солници , са добити вследствие на разширеното търсене, осъществено посредством пеши метод. Безжизненото тяло на дамата е намерено в канал в солниците . Същото е откарано за аутопсия в поделение " правосъдна медицина " към Бургас за определяне на точните аргументи за настъпилата гибел.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, че дамата, която ОДМВР търсеше , е живеела в бл. 103 на бургаския ж.к. " Меден Рудник ". Тогава оттова пуснаха информация, че тя е  висока коло 150 см ., с цялостно телосложение, коса дълга, изрусена, бяло овално лице, кафяви очи, разногледа. Същата е с психологични отклонения, лекувана в ЦПЗ с диагноза " Шизофрения ". Била е облечена с бял панталон, бяла блуза, обута с черни чехли.

 Издирват 30-годишна жена от Бургас
Издирват 30-годишна жена от Бургас

ОДМВР с зов за помощ към жителите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР