30-годишната британска моделка Грейс Тил заяви, че приятелят ѝ Бени

...
30-годишната британска моделка Грейс Тил заяви, че приятелят ѝ Бени
Коментари Харесай

Надарена моделка се ожали: Младото ми гадже ме напусна, иска да е известен

30-годишната английска моделка Грейс Тил съобщи, че приятелят ѝ Бени Джеймс я напуснал, с цел да взе участие в риалити шоуто " Островът на любовта ". В програмата необвързаните живеят на божествен остров и си търсят половинка.
Грейс съобщи, че Бени е подал поръчка за присъединяване в риалитито " Островът на любовта " предходната година, когато двамата били още дружно. По думите на Тил, юношата доста желал да стане прочут и тази мисъл не му давала покой. До появяването на предаването в живота им всичко протичало доста добре.
 Фото © Instagram/ missgracejtealofficial
 Фото © Instagram/ missgracejtealofficial

В началото на този месец обаче двойката се разделила. След това Грейс почнала да упреква Бени в " предпочитание да стане прочут ". Представител на моделката сподели, че Тил дълго време не е останала сама. Наскоро тя е била видяна в компанията на други млади мъже по време на всемирски събития.  Фото © Instagram/ missgracejtealofficial

Джейймс обаче отговори на изказванията на някогашната си другарка. Юношата разказал, че повода за раздялата им изобщо не е програмата. Отношенията им просто се били изчерпали. Бени признава, че Грейс не е към този момент онази жена, в която той е желал да се влюби.

 Фото © Соцсети

" Прекарах си прелестно с нея и дребния ѝ наследник. Промених се и оцених всичко, което тя направи за мен. Нашите връзки завършиха зле, само че за нея няма да приказвам нищо неприятно. Опитах се да поправя всичко в името на детето, само че въпреки всичко то не е мое ", изяснява Бени.  Фото © Соцсети

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР