30-годишната бивша звезда на "Дом-2" Рита Керн написа емоционален пост

...
30-годишната бивша звезда на "Дом-2" Рита Керн написа емоционален пост
Коментари Харесай

Звезда от риалити с гигантски гърди силно жали, че е обезобразила тялото си СНИМКИ 18+

30-годишната някогашна звезда на "Дом-2 " Рита Керн написа прочувствен пост в Instagram на тематика женската хубост. Притежатерката на осмия размер гърди и тип, сходен на кукла, съобщи, че девойките не би трябвало да следват наложени стандарти, тъй като са красиви сами по себе си.

"Аз съм срещу пластичната хирургия и всевъзможни промени в тялото ми! До това умозаключение стигнах, когато бях на 30! Надявам се девойките да се вслушат в моето мнение и опит. Жената е красива сама по себе си. Но светът и мъжете ни постановат нещо напълно друго, споделят, че би трябвало да сте слаби, без целулит, да имате цици, да раждате и незабавно да сте във форма, да изглеждате като модел. Но това не е по този начин, " написа Рита Керн.



Брюнетката означи, че в Русия има доста несигурни дами, които се пробват да приспособят външния си тип към шаблоните, само че в това време остават самотни. Рита, която премисли отношението си към хубостта, сподели, че дребните гърди, стомах, целулит и огромни ханш са естествени. Бившата телевизионна звезда с осми размер на гърдите към този момент съжалява, че преди този момент е предходна под ножа на хирурга.

"Жената е божествена по природа, няма потребност от пластмаса!!! Момичета, не забравяйте, че всички фотоси в Insta се обработват с Photoshop, избира се ъгъл и така нататък И в случай че се върна, през днешния ден нямаше да си върша пластична интервенция. Но за жалост забравих, че по природа съм божествена, " написа тя.



Във втората част на посланието си Керн засегна образованието на момчетата и девойките. Според нея на последните рядко им споделят, че са красиви и от тях отглеждат послушни и комфортни съпруги. "Попитайте приятелките си какво им е било казано в детството за външния им тип? Казали ли са им, че ги обичат? Прегърнали ли са ги? И какво са ви споделили? По-често ще чуете в отговор, че родителите им са били студени и въобще не са казвали топли думи ", възмути се Рита. Момчетата обаче се отглеждат с „ корона на главите “, заради което имат високо самочувствие.

"Всеки най-страшен, пълен мъж над 200 кг е сигурен, че е хубав и всички желаят да се оженят за него. Красиво момиче, гледайки се в огледалото, търси куп дефекти в себе си и непрекъснато се съмнява в себе си. Наистина бих желала дамите да станат самоуверени и самостоятелни, " продължава Рита Керн.

Рита Керн стана известна от предаването "Дом-2 " през 2016 година Момичето претърпя няколко пластични интервенции, за което получи купата „ кралица на силикона “, написа Стархит. Брюнетката израства в религиозно семейство, където татко й, който е бил духовник, прецизно следил нейното държание.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР